Nogle spillere er som kunstnere

For nylig sagde den tidligere Billige Fodboldtrøjer Juventus-træner Allegri i et interview Fodbold er en kunst, og disse spillere i verdensklasse er som kunstnere, Foran sådanne spillere er det ikke værd at nævne taktik. Alt hvad coach skal gøre er at sætte ham i den bedste stand, Ingen grund til at lære dem mere.

Fodbold er en kunst, og disse spillere i verdensklasse er som kunstnere, Du behøver ikke at lære dem noget mere, For en sådan beundringsværdig spiller, Alt hvad du skal gøre er at holde dem i deres bedste form, Kom med den bedste ydelse.

Tidligere mens jeg coachede hos Juventus og AC Milan, Allegri har coachet stjerner som Trøjer Juventus Ronaldo, Dibara, Ronaldinho, Seedorf og Pirlo, Allegri mener, at for at maksimere styrken hos sådanne spillere, Giv dem bare frihed, Lad dem tage deres egne beslutninger på banen, Det er ikke nødvendigt at begrænse dem med taktik.

Manchester United-veteran forlader gratis hold i morgen

Ifølge nyheder planlægger Manchester United at frigive veteranen Billige Fodboldtrøjer Ashley Young til at forlade teamet næste sommer. Denne sæson er det sidste år i hans kontrakt. De to parter indledte ikke forhandlinger om en ny kontrakt, Efter behov Ashley Young kunne nå klubber uden for England i januar.

Ashley Young er nu holdets kaptajn, Der er dog få muligheder for udseende. Efter sidste sæson, Manchester United fornyer kontrakt med Ashley Young i et år, Jeg håber, at hans oplevelse kan hjælpe holdets unge med at vokse.

Da Solskjær imidlertid yderligere styrkede den yngre transformation af Trøjer Manchester United lineup, Ashley Young har ingen fremtid i Manchester United. At forlade Manchester United er næsten uundgåeligt.

Messi er den naturlige vinder af Golden Globes

Før Inter’s Champions League-kamp mod Billige Fodboldtrøjer Barcelona, Tidligere interpræsident Moratti holdt en eksklusiv samtale. Apropos Champions League-spillet, Og Messina og andre emner.

Moratti sagde: Barcelona har altid spillet i sin egen stil, Målet er også at vinde, men jeg tror Conte og hans team. Jeg tror, Inter kan gå ind i Champions League-knockout.

Med hensyn til spørgsmålet om, hvorvidt Messi fortjener Golden Globe Award, Moratti sagde: Der er ingen tvivl om, at han fortjener prisen, Han er en født Golden Globe-vinder, Han blev født med en Golden Globe. Fodbold er en naturlig ting for ham, Trøjer Barcelona sejr følges altid af hans underskrift.

Messi er årets bedste spiller

Dette års Golden Globes annonceres den 2. december. Og mange spillere har for nylig spurgt, hvem der kan vinde Golden Globe Award. Udtrykte sin mening, Herunder Mbappe, Billige Fodboldtrøjer Paris Saint-Germain-angriberen er meget bullish på Messi.

Da Golden Globe-vinderne er ved at blive annonceret, Mbappe udtrykte offentligt sine synspunkter. I år var Messis personlige præstation meget fremragende, Mbappe’s ord beviser også dette.

Mbappe blev også nomineret til dette års Golden Globes, Selvom det er usandsynligt, at det vinder i år, Men Mbappe betragtes som en vinder af den fremtidige Golden Globes. Trøjer Paris Saint-Germain Mbappe er nu en tungvægt i Greater Paris og det franske landslag. Hvis næste år kan hjælpe det franske hold med at vinde europacupen, Nambappe bliver vinderen af Golden Globe Awards næste år.

Forlader Liverpool for illoyal konkurrence

Den tidligere Billige Fodboldtrøjer Liverpool-målmand Minholet sagde, Han forlod Liverpool, Fordi konkurrencen i målmandens position er uretfærdig. Han har ingen chance.

Liverpool fører nu Premier League. Håbet om at vinde er stort, men Miniole sagde det Jeg vil ikke følge kronen. Nej, fordi jeg ved, at denne mulighed findes, Men jeg har aldrig haft denne idé: Liverpool er nu i Premier League, Jeg er væk. Har aldrig tænkt over det.

Selvfølgelig kunne jeg have været i Trøjer Liverpool for at tjene penge. Venter på Premier League og Champions League, Men så længe du ikke er i startopstillingen, Denne følelse er anderledes. Derfor vil jeg hellere starte en tur til Brugge. Ikke villig til at tage Premier League-titlen i Liverpool som erstatning.

Benzema blev valgt som den bedste i Real Madrid

Denne sæson er Billige Fodboldtrøjer Real Madrid Benzema i en varm tilstand. Bidragt 11 mål og 5 assists i 15 kampe. Og monopoliserede toppen af La Liga-scoreren. Ifølge statistikker har Real Madrid Benzema scoret 157 mål i La Liga. Blev den sjette spiller i Real Madrid-holdets historie i La Liga.

Når vi taler om at være i forkant af klubbliga-skydespilisten, Benzema sagde: Jeg er meget tilfreds med denne præstation. Fordi Real Madrid er det bedste hold i verden, Dette gav mig også stor tillid til at fortsætte med at arbejde hårdt. Lav derefter flere bidrag til klubben.

At tale om ikke at miste bolden i fem kampe, Real Madrid Benzema sagde: Dette betyder, at vi arbejder sammen på banen, I hvert spil opretholder vi det samme niveau af konkurrence. Dette er meget gavnligt for alle i Real Madrid. Imidlertid vil Trøjer Real Madrid fortsat opretholde denne positive tendens. Arbejd hårdere på arbejdet.

Juve kunne ikke spille smukt

Derbyet mod væk fra Torino er meget intens. Billige Fodboldtrøjer Juventus er også ret svært at vinde. Sagde efter spillet, Spillets intensitet er meget høj, Men Juventus fik endelig en tre-pointer.

Dette er et meget vanskeligt spil. Og åbenlyst, Torino vil være ekstremt bestemt fra starten. Så den første fase af planen er at begrænse dem, Og styr derefter spillet senere, Høst derefter i slutstadiet.

Dette er ikke den slags spil, som Trøjer Juventus kan prøve at spille smukt. Modstanderens egenskaber, Den aktuelle tilstand og lokalets tilstand betyder det Juventus skal spille noget, der ikke er det, vi normalt bruger. Så dette kan også vinde, Det er betryggende.

Ferguson er min far i fodbold

Ronaldo er nu en af de bedste stjerner i fodbold. Ferguson gravede ham, Bragte ham til Manchester United, Han blev trænet til at blive verdens største stjerne. Selvom jeg har forladt Manchester United i mange år, Men Billige Fodboldtrøjer Ronaldo respekterer stadig Ferguson.

En gang på de afgørende øjeblikke i Premier League og Champions League, Min far er syg. Jeg sagde til Ferguson: Chef, jeg har det dårligt, jeg vil se min far. Sir Alex sagde til mig: Uanset om det er 1 dag, 2 dage eller en uge, Så længe du vil gå, kan du gå. Sir Alex er virkelig utrolig for mig, Han er min far inden for fodbold.

I et interview talte Fodboldtrøjer Børn Ronaldo om Ferguson. Han sagde: Ferguson lærte mig meget, Han fik mig til at indse, at Ronaldo har potentialet til at score mål. Ikke bare tape and pass. Han fik mig til at begynde at tænke på, at jeg kan være en svaghed.

Barcelonas samtidige resultater er bedre end sidste sæson

Barcelona startede denne sæson er ikke glat, I tilfælde af Messis fravær fra skade, Har tabt mod Athletic Bilbao og Granada, Men i de sidste 4 runder kom de tilbage til staten, Høst en bølge af fire-spillers vindende streg, Point nåede 19 point, 1 point mod Billige Fodboldtrøjer Real Madrid, Spring til toppen af La Liga placeringerne.

Selvom Barcelonas præstation denne sæson ikke er ideel, Barcelonas præstation denne sæson er bedre end sidste sæson. Da jeg gik til 9. runde sidste sæson, Barcelona fik 5 sejre, 3 uafgjort og 1 tab. Resultatet er kun 18 point. Derudover har Barcelona scoret 23 mål indtil videre denne sæson. Dette tal er det samme som sidste sæson.

Også i de sidste 10 år Da Barcelona var øverst i 9. runde, Barcelona fik grundlæggende mesterskabet. Bortset fra 1 gang, I sæsonen 2013-14 Fodboldtrøjer Børn Barcelona er øverst på den samme liste. Men den sidste vinder er Atletico Madrid.

Nu er denne Liverpool fuld af selvtillid

At vinde Champions League-mesteren gav Liverpool Billige Fodboldtrøjer stor selvtillid. De mister ikke tilliden ved at miste ligatitlen. Efter starten af den nye sæson, Liverpool tænker ikke på mesterskabet, Spil i stedet hvert spil på jorden.

Mangler ligatitlen vil få et stort slag for Liverpool. Men at vinde Champions League gav Liverpool selvtillid. Ince sagde: Efter Champions League-finalen besejrede Tottenham, Min følelse er det De har nu denne tro. Jeg troede engang, at det at ødelægge ligatitlen ville ødelægge dem. Men faktisk vandt de Champions League i de følgende kampe. Dette giver dem motivation, Giv dem selvtillid.

Liverpool Fodboldtrøjer Børn er i øjeblikket otte point foran Manchester City. Og momentumet blomstrer. De har vundet de første otte kampe. Men Ince sagde også, at sæsonen er meget lang, Som Ferguson sagde i fortiden, I marts Sæsonen begyndte virkelig.